Hvordanfungerermomsterjob?


MOR-INFLUENCERPORTAL

Vi har skabt en database med mødre, der er aktive på de sociale medier. Hermed skaber vi mere gennemsigtighed i influencerbranchen – både for influenceren og for virksomheder, der ønsker at benytte sig af influencere.

Vores algoritmer måler influencerens platforme, som fx blog og Instagam, og giver et unikt indblik i performance og aktivitet.

INFLUENCER

Ønsker du at blive influencer, kan du oprette en gratis konto og få adgang til et væld af jobs. Du skal have en aktiv Instagramkonto – har du også en blog, forstærkes dine chancer for jobs gevaldigt. Få sekunder efter du opretter en konto, vil dine platforme rates og måles, og du får et struktureret overblik over din performance og aktivitet.

Opret din influencerkonto lige her.

BRAND

Er du en virksomhed, der ønsker at få testet og omtalt dit produkt/koncept/event, kan du oprette en gratis brandkonto. Her kan du oprette alle de jobs, du ønsker.

Når tilmeldingsperioden for jobbet er ovre, får du en oversigt over, hvem der har valgt jobbet. Her ser du ikke kun influencernes følgertal og profilinfo, men også deres rating ud fra vores algoritmer. Det vil hjælpe dig med at vælge hvem og hvor mange, der skal lave jobbet. Opret din brandkonto lige her.

PRISBEREGNER

Prisen for en kampagne afhænger af antallet af influencere og deres samlede totale reach på deres platforme,

Når du som brand har udvalgt de influencere, der skal modtage og omtale dit produkt, vil en prisberegner automatisk udregne de totale omkostninger for kampagnen.

Prøv vores prisberegner lige her for at få en vejledende pris på en kampagne. Indtast blot hvor mange bloglæsere, og hvor mange Instagramfølgere, influencerne samlet skal have for at lave opgaven:


Beregn pris

Prisestimat: 0 kr