Hvordanmomsterjobfungerer


MORINFLUENCER-JOBPORTAL

Vi har skabt en database med mødre, der er aktive på de sociale medier. Hermed skaber vi mere gennemsigtighed i influencerbranchen – både for influenceren og for dit brand, der ønsker at benytte sig af influencere.

Vores algoritmer måler influencerens platforme (blog og Instagam) og rater deres performance og aktivitet, så dit brand ved præcis, hvem du skal bruge til din næste kampagne.

BRAND

Er du en virksomhed, der ønsker at få testet og omtalt dit produkt/koncept/event, kan du oprette en gratis brandkonto. Her kan du oprette alle de jobs, du ønsker.

Når tilmeldingsperioden for jobbet er ovre, får du en oversigt over, hvem der har valgt jobbet. Her ser du ikke kun influencernes følgertal og profilinfo, men også deres rating ud fra vores algoritmer. Det vil hjælpe dig med at vælge hvem og hvor mange, der skal lave jobbet. Opret din brandkonto lige her.

INFLUENCER

Ønsker du at blive influencer, kan du oprette en gratis konto og få adgang til et væld af jobs. Du skal have en aktiv Instagramkonto – har du også en blog, forstærkes dine chancer for jobs. Få sekunder efter du opretter en konto, vil dine platforme rates og måles, og du får et struktureret overblik over din performance og aktivitet.

Opret din influencerkonto lige her.

KAMPAGNENS PRIS

Udgangspunktet for Momsterjob er, at et brand får omtale af flere mor-influencere på én gang. De fleste influencere, der har en profil på Momsterjob, er mikroinfluencere (under 10.000 følgere/læsere).

Præmisen for jobs er, at man ikke får betaling for at omtale et produkt, men at man kun skal vælge opgaver, hvor man i forvejen finder produktet relevant. Derfor kan vi holde den samlede pris for en kampagne relativt lavt.

Du betaler derfor for følgende tre punkter:

  • selektering af de 10 bedste matches
  • monitorering af vinkel og budskab på udgivelserne, samt kvalitetstjek
  • grundig afrapportering af kampagnen med dokumenteret statistik

PRISBEREGNER

Den samlede pris for en kampagne afhænger af antallet af influencere og deres samlede totale reach på deres platforme.

Prøv vores prisberegner lige her for at få en vejledende pris på en kampagne. Indtast hvor mange bloglæsere, og hvor mange Instagramfølgere, influencerne samlet skal have for at lave opgaven:


Beregn pris

Prisestimat: 0 kr

TIDLIGERE CASES

Se tidligere cases her, tryk på linket for at læse alle detaljer:

3 momstercases